aboutus

Wuhan Huawei Technology Co., Ltd.

Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Wuhan Huawei Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Huawei, TIEXIN, HUCHUANG
Αριθμός Υπαλλήλων: 150~200
Ετήσιες πωλήσεις: 7,000,000-USD8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Κίνα Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η Co. τεχνολογίας Huawei Wuhan, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2002, είναι μια έρευνα, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή και πωλήσεις επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας των ιατρικών και προϊόντων υγείας. Η επιχείρηση έχει καταχωρημένη κύρια να συμπληρώσει συνολικά 10 εκατομμύρια yuan και είναι κύρια σύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής 5.000 τετραγωνικών μέτρων. Αυτό ενσωματώνει μια διεθνώς προηγμένη ιατρική PU μονάδα παραγωγής ταινιών, μια ιατρική αποστειρωμένη γραμμή παραγωγής επιδέσμου, μια εξωτερική γραμμή παραγωγής κολλών, μια γραμμή παραγωγής κρέμας και άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις εξοπλισμού συσκευασίας.

 

Τα χαρακτηρισμένα προϊόντα των επιχειρήσεων είναι: μια υπέρυθρη σειρά μπαλωμάτων βήχα, υπέρυθρη σειρά μπαλωμάτων ανακούφισης πόνου, fuyang μπάλωμα moxibustion, το μπάλωμα moxibustion πόνου μητρών, η υπέρυθρη καυτή συμπίεση κ.λπ. Τα άλλα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: chitosan οι σάλτσες, σάλτσες αφρού πηκτωμάτων πυριτίου, σάλτσες σημαδιών πηκτωμάτων πυριτίου, hydrogel σάλτσες, υδροκολλοειδείς χειρουργικές σάλτσες, stoma τοποθετούν σε σάκκο, αποστειρωμένες σάλτσες, ιατρικές διαφανείς σάλτσες, ιατρικές χειρουργικές ταινίες και καθορίζοντας σάλτσες κ.λπ. καννουλών. Από αυτά τα προϊόντα, το υπέρυθρο μπάλωμα βήχα και η ιατρική PU ταινία που έχουν αναπτυχθεί είναι τα πρώτα προϊόντα στη βιομηχανία αυτού του τύπου, και έχουν λάβει τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων.

 

Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, και η έρευνα και η ανάπτυξη και η ικανότητα παραγωγής της επιστήμης και της τεχνολογίας Huawei έχουν φθάσει στο πιό υψηλό επίπεδο μέσα στη βιομηχανία, και έχουν απονεμηθεί τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001 και ISO13485, του αμερικανικού FDA και της πιστοποίησης CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επιχείρηση έχει λάβει επίσης πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Τα προϊόντα του Huawei πωλούνται σε χιλιάδες ιατρικά όργανα στη ηπειρωτική Κίνα και εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκόσμιες, που περιλαμβάνουν στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Εκτός από την παραγωγή είναι εμπορικά σήματα, η επιχείρηση έχει γίνει επίσης ένα ίδρυμα για το cOem για έναν αυξανόμενο αριθμό προϊόντων αγοράς υψηλών σημείων.

 

Η επιχείρηση έχει λάβει επίσης ένα βραβείο από την κινεζική ακαδημία της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου ως “” βάση επίδειξης για την προώθηση της χαρακτηρισμένης θεραπείας και των κατάλληλων τεχνολογιών “και έχει αναγνωριστεί ως “” προηγμένη μονάδα χειμερινού ελέγχου ασθενείας” “. Η επιχείρηση έχει λάβει επίσης ένα βραβείο από το ίδρυμα της Κίνας βελονισμού και Moxibustion, “” το ίδρυμα της Κίνας βιομηχανία-πανεπιστημιακού βραβείου συμμαχίας καινοτομίας συνεργασίας βελονισμού και έρευνας Moxibustion” “. Η ένωση παθολόγων της Κίνας τους έχει χορηγήσει τη θέση μιας “” πειραματικής ερευνητικής δυνατότητας ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου για τη θεραπεία των εσωτερικών ασθενειών με την εξωτερική θεραπεία” “, το γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας πόλεων Wuhan και η δημοτική Επιτροπή ανάπτυξης και μεταρρύθμισης Wuhan έχουν παράσχει “” την ανωτερότητα πνευματικής ιδιοκτησίας Wuhan καλλιεργώντας την επιχείρηση” “. Το τμήμα επαρχιών Hubei επιστήμης και τεχνολογίας έχει παράσχει τη “” νέα επιχείρηση” “βραβείο υψηλής τεχνολογίας.

 

Η επιστήμη και η τεχνολογία Huawei Wuhan θα εμμείνουν πάντα στις εταιρικές τιμές της τελειότητας, ικανότητας υποστήριξης και κοινής εκμετάλλευσης πόρων, που παίρνουν τη δημόσια εμπιστοσύνη οικοδόμησης στο εμπορικό σήμα ως υψηλή αποστολή της, που καθιερώνεται στη σύγχρονη ιατρική βιομηχανία, που αφιερώνεται στη βελτίωση των ανθρώπινων υγειών και της ποιότητας ζωής και να γίνουν κορυφαία διεθνής επιχείρηση!

 

Ιστορία

Κίνα Wuhan Huawei Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
 
Μετά από 18 έτη ιστορίας, χάρι στις προσπάθειες όλων των ανθρώπων Huawei, Huawei έχει ολοκληρώσει το σχεδιάγραμμα εκβιομηχάνισης ταινιών, η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου μάρκετινγκ, και τα διεθνή αποτελέσματα πωλήσεων network.the δεν είναι εύκολα.
Σύμφωνα με τον ορισμό της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης από τη χρηματοδότηση και το κεφάλαιο, έχουμε φθάσει ή είμαστε στο στάδιο «προ-διάσπασης», η θέση πριν από τη διάσπαση, και η αποστολή του ιδρυτή έχει ολοκληρωθεί. Ο καθένας είπε ότι η διεύθυνση μιας επιχείρησης πρέπει να έχει έναν στόχο.
Σήμερα ανήγγειλα:
«Huawei θέλει να είναι «Huawei» στην ιατρική και βιομηχανία υγείας.»
 
-- Chen Duanyun, ιδρυτής Wuhan Huawei
 
 
 
2017 κατά παράκληση της κεντρικής κυβέρνησης της Κίνας, μια νέα πόλη ποταμών Yangtze καθιερώθηκε σε Wuhan. Η επιχείρηση αποκρίθηκε ενεργά
στην επέκταση της κεντρικής κυβέρνησης και κινημένος στη νέα πόλη ποταμών Yangtze.
 
2016 αποκτηθείσα μονάδα διευθυντή της κινεζικής φαρμακευτικής κοινωνίας ιατρικής
τιμάται με την κινεζική ειδική θεραπεία ιατρικής και την κατάλληλη βάση επίδειξης τεχνολογίας.
 
2013 που τιμάται με τη νέα επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.
αποκτηθε'ν πιστοποιητικό ISO9001 και ISO13485.
αποκτηθε'ν FDA και πιστοποιητικό CE.
 
2010 καθιερώνει το διεθνές τμήμα λειτουργίας, και τα προϊόντα πηγαίνουν στο εξωτερικό.
 
2009 αποκτηθε'ν μπάλωμα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ανακούφισης βήχα «Tiexin» για την εφεύρεση.
 
2007 τιμάται με την κινεζική βάση μελέτης ιατρικής για τη μεταχείρηση μιας εσωτερικής ασθένειας από την εξωτερική επεξεργασία
 
2002 Co. τεχνολογίας Wuhan Huawei, ΕΠΕ που ιδρύεται.
 
 
Από κοινού έρευνα και ανάπτυξη με το πανεπιστήμιο Wuhan και άλλα πανεπιστήμια αναπτύξαμε τον κόσμο που οδηγεί την εξωτερική χρήση
 
Προϊόντα κολλών:
«υπέρυθρο μπάλωμα ανακούφισης βήχα» και «acupoint μπάλωμα».

Υπηρεσία

Φροντίζουμε.
Φροντίζουμε για τους πελάτες μας. Μικρός και ο μεγάλος, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Φροντίζουμε για τους υπαλλήλους μας. Είμαστε ομάδα και μαζί μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερων.
Φροντίζουμε για την επιχείρησή μας, μας στηρίζει και την απολαμβάνουμε.

Η ομάδα μας

Βοηθάμε ο ένας τον άλλον.
Είμαστε ομάδα.
Είμαστε τίμιοι.
Είμαστε επαγγελματικοί.
Είμαστε ανοικτοί.
Είμαστε καινοτόμοι.
Είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης.
Παίρνουμε καλύτερα κάθε μέρα.

Στοιχεία επικοινωνίας